Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Online-Backup.dk - Gratis Online Backup Demo

Cloud-løsninger

Cloud løsninger er en helt naturlig del af vores digitale hverdag. Software og programmer er tilgængelige for os til brug via internettet, uden vi behøver installere dem. Vi kan dele filer med hinanden på få sekunder ved hjælp af cloud storage, og vores e-mails ligger ofte på en server udenfor hjemmet.

Online-Backup.dk - Gratis Online Backup Demo

Har du overvejet konsekvensen af slettede filer fra din cloud?

Hvis ikke, bør du læse videre om alle de gode cloud-tjenester nedenfor. Ligesom alle andre er vi hos Online Backup vilde med tilgængeligheden og den nemme måde at dele filer med hinanden på – både professionelt og privat.

Netop derfor har vi valgt, at vores backup-løsning skal kunne håndtere cloud-integrationer – clouds skal også kunne sikres. Du kan begynde med at teste backup-metoden og se, hvor nemt det er. Det er helt gratis i 45 dage.

Online-Backup.dk - Backup af filer

Cloud-løsninger er nemme, gode … og standardiserede

Det er helt afgjort blevet lettere at håndtere data, nu hvor de fleste slags software har en form for cloud tilknyttet, hvor dine data bliver gemt. Du kan for eksempel have software som Dropbox installeret på flere af dine computere og på en nem måde dele dine dokumenter mellem dem.

I erhvervslivet og den offentlige sektor ser vi også en stor vækst i cloud-løsninger, der skal gøre livet lettere for både IT-afdelingerne og brugerne. Der findes mange forskellige cloud-tjenester og løsninger, og der er derfor ikke en bestemt definition af cloud. Nogle ting er dog fælles for cloud-tjenesterne:

Løsningerne er standardiserede
Lagerpladsen findes på leverandørens datacentre.
Tjenesterne kan skaleres op eller ned efter behov.

Når du eller din virksomhed vælger at bruge en cloud-løsning som for eksempel en platform at dele dokumenter og filer med, er I overladt til leverandørens kontrol af måden, softwaren håndterer jeres filer på. Man er nødt til at vælge den løsning, der passer bedst til behovet. 

Det lykkes for de fleste at finde en tjeneste, der passer godt ind i deres behov eller virksomhedsstruktur, og langt de fleste tjenester har rigtigt mange gode ting at byde på. Men tingene kan også gå rigtig galt for dine vigtige dokumenter og data.

Online-Backup.dk - Windows Backup

Dine cloud-tjenester håndterer dine data – men hvad hvis uheldet er ude?

En af faldgruberne ved at bruge cloud-tjenester som dokumenthåndtering er faktisk deres standardiserede opbygning. Sletter du et dokument på din cloud, er der en stor sandsynlighed for, at det er væk for evigt. Selv en smart løsning som Dropbox, der kan oprettes som netværksdrev på forskellige computere, sletter også dokumenter fra den centrale server. Et par uheldige klik kan altså i værste fald vise sig at være fatale for en arbejdsproces.

Mange mennesker bruger netop cloud-løsninger som backup af deres private dokumenter, og på arbejdspladser bruges løsningerne og abonnementerne til at dele vigtige dokumenter og redigere i dem mellem kollegaer. Når cloud-tjenester og løsninger står for så stor og vigtig en del af vores arbejdsproces og opbevaring af vigtige data, fotos og dokumenter, bør sikkerheden være et helt naturligt supplement til den nemme måde at opbevare data på.

Backup
Online-Backup.dk - Windows Data backup

Saml alle dine data og cloud-løsninger billigt i én dobbelt storage cloud

Det kan ikke være meget lettere: Ét brugervenligt software, ét klik og én dobbelt backup for din ekstra sikkerhed. Det er, hvad en storage cloud fra Online Backup kan tilbyde dig, når du skal samle alle dine bits og bytes på ét sted. 

Vi har udviklet vores backup-system på en måde, der gør det let for både virksomheder og private brugere at gøre det til en vane:

  1. Nemt – Vores software er nemt at sætte op og kan indstilles til at hente data fra f.eks. Dropbox eller OneDrive direkte, selv når computeren er slukket.
  2. Billigt – Vi har 45 dages gratis afprøvning af backup, og derefter begynder priserne ved 79,- plus moms pr. måned.
  3. Sikkert – Din backup ligger dobbelt, så du altid vil være sikker på at kunne få dine data igen, selv om en server bryder ned.

Vil du samle data fra din computer og cloud services på ét sted, så dine filer altid kan findes frem igen?