Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Online lagerplads

Vi udstyrer dig med online lagerplads til beskyttelse af dine vigtige filer og data. Online lagerplads er din personlige plads i skyen til backup af alle dine vigtige filer og data. Sikkerhedskopier computere, servere og cloud-integrationer i en krypteret og automatiseret backup-løsning. Backup håndteres nemt og sikkert for dig, og du kan spare penge på længere bindingsperioder.

100 GB

Gratis

Gratis DEMO i 45 dage

2 GB

69,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

10 GB

154,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

25 GB

279,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

50 GB

399,-

DKK EX. MOMS PR. MÅNED

Ligger I uden for disse løsninger, kan I også vælge:

5GB 129 DKK | 15GB 179 DKK | 20GB 229 DKK | 30GB 329 DKK | 40GB 364 DKK | 75GB 449 DKK | 100GB 524 DKK 

Exchange mail level:

Mysql/MsSQL databaser

Synology/Qnap

Office 365

Onedrive, Google Drev, Dropbox: Model 3

FTP/SFTP: Model 2

Pr. exchange bruger +5,- kr pr. m.

Gratis

Gratis

Pr. konto +8,- kr pr. m.

Gratis

Gratis

 

DIN BACKUP I CLOUD – LIGE VED HÅNDEN

Backup i skyen giver et ekstra lag af sikkerhed, der er nemt at håndtere

Undgå effekten ved at blive taget som gidsel af ransomware, blive ramt af kryptovirus eller uheldige menneskelige fejl. Vi hjælper dig med at håndtere dine og din virksomheds filer og data på den mest professionelle måde. Håndtering og integration i dit computermiljø er nemt at sætte op og kører efter ønske fuldt automatiseret.

Vi udstyrer dig med det sikre miljø til at beskytte dine og din virksomheds data. I praksis er det kun dig, der håndterer dine data, mens vi sørger for at have krypterede kanaler og sikre servere parat til lagringen af dem.

Backup

Du kan tage backup af alt

Uanset om du har et enkelt behov for at tage backup af dine og din families filer, eller du repræsenterer en virksomhed med behov for at sikre en kompleks opsætning af et datamiljø, kan du finde en løsning, der passer til dit behov hos Online Backup.

Vi har samlet muligheden for at lave backup af de mest brugte cloud-services, styresystemer og servermiljøer på enkel og fuldautomatiseret vis. Du kan læse mere om vores integrationer ved at klikke på den løsning, du er interesseret i at vide mere om. Du har mulighed for at integrere så mange funktioner, du ønsker, i din backup-løsning hos os.

Windows 7, 10, 11
Mac10+
Linux/Unix
Microsoft server/SBS
Microsoft Exchange
Synology/QNAP
MySQL/Microsoft SQL
Office 365 backup
OneDrive backup
Google Drive backup
Dropbox backup
FTP/SFTP

Online-Backup.dk - Backup af filer

TAB ALDRIG KONTROLLEN OVER DINE FILER

Den bedste online backup overlader aldrig kontrollen til andre

Med en backup-løsning fra Online Backup mister du aldrig din egen kontrol over dine filer. Uanset hvad der kunne ske med din cloud-løsning, på din computer eller din server, har du på alle tidspunkter mulighed for at gendanne øjebliksbilleder fra vores server til din computer.

Det bedste ved denne form for backup er, at den eneste menneskelige håndtering af filerne sker hos dig. Du konfigurerer selv din backup, krypteringen foregår hos dig for ultimativ sikkerhed, og overførslen til backup-serveren sker via en krypteret forbindelse via internettet. Du er altid i fuld kontrol over din backup.

VORES PROFESSIONALISME – DIN SIKKERHED

Den bedste cloud storage og backup sikrer dine data

Hvis du benytter services som Office 365, Google Cloud, Dropbox og Microsoft Onedrive, skaber vi et ekstra lag af tryghed for dig. Vores fuldautomatiserede løsninger sørger for, at du altid kan finde værdifulde data. Dine filer og data bliver gemt på en server, der lever op til europæiske standarder for databehandling. Og du følge Microsofts eget råd om backup af deres filer i deres cloud service med en nemt håndterbar integration.

AAA-certificeringer og over 18-års erfaring indenfor online backup

Din backup har ingen risiko for at forsvinde i vores varetægt. Vi er meget stolte over at være AAA-certificerede for 6. år i træk. Certificeringen er sat af kreditvurderingsselskabet Bisnode og er deres højeste vurdering af kreditværdighed. Den finansielle kvalitetsstempling er udtryk for, at vi hviler i vores metoder til gavn for din sikkerhed. Samtidig giver den dig en ro i, at vi konstant udvikler os i at opretholde højest mulig sikkerhed for din backup i skyen af filer og vigtige cloud-services.

ISO-certificeringer er din garanti for sikker håndtering af dialog og data

Hos Online Backup er vi bevidste om den gode kundedialog og effektiv styring af vores indre processer. Vi er certificeret til ISO 9001:2015, som omhandler netop det. Din tryghed i informationssikkerhed opretholdes med vores bestående ISO 27001-certificering. Derudover er vi certificeret i PCI DSS, SOC 1 Type 1 og SOC 2 Type 2. Disse certificeringer gælder din sikkerhed, tilgængelighed, integritet i behandling, fortrolighed og privatliv – både når det gælder betaling for din valgte online backup samt behandlingen af dig og dine data.

Du kan læse mere om vores certificeringer, der er til for din sikkerheds skyld:

Online-Backup.dk - Windows Data backup

SÆT DIN SIKKERHEDSKOPI OP MED BESPARELSE

Online server backup-løsning med et års gratis licenser

Oven i alle goderne fra vores sikre og nemme løsning har vi valgt at tilbyde vores kunder, at det første års brugerlicenser til integration med backup af cloud-løsninger følger gratis med den bestilte lagerplads i skyen. Samtidig med de gratis licenser tilbyder vi også, at du kan binde dig for op til tre år ad gangen til online lageret med op til 20 % besparelse af din udgift.

Er du klar til at bestille, konfigurerer du nemt din løsning og de valgte integrationer ovenfor. Hvis du hellere vil afprøve, hvor nemt vores backup fungerer, før du bestiller, kan du få 45 gratis dage til afprøvning. Prøveperioden udstyrer dig med både Office 365-brugerlicenser og 100 GB lagerplads til fri afbenyttelse.