Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Online backup til erhverv

Online backup er en ekstra betryggende sikkerhed for dig og dine medarbejderes data. Din backup bliver bragt sikkert til vores servere og fjerner dit lokale strømforbrug. Du kan beskytte dine værdifulde data mod ransomware-angreb og utilsigtede hændelser. Vores online backup-system integreres nemt med jeres Microsoft 365-løsning og dækker alt fra enkeltstående computere til virksomhedens servere.

Prøv backup, før du bestiller din løsning til hele virksomheden

I får 45 dage gratis inklusive brugerlicenser til Office 365.

VELKOMMEN I VORES KLIMAVENLIGE DATACENTRE

Online backup til små og store virksomheder

Få lige netop den backup-løsning, der passer til jeres behov. En god backup-løsning skal være nem at bruge og kunne skaleres både op og ned efter behov. Og ikke mindst skal den være sikker. Hos Online Backup er I sikret, at vores erfaring i at håndtere backup arbejder for jeres sikkerhed i hverdagen:

Effektiv beskyttelse mod Ransomware, kryptovirus og systemnedbrud
Cloud backup – blandt andet fra Microsoft 365 og OneDrive
Integrerbar med computere og servere
Dansk og professionel kundeservice
Certificeringer og GDPR-pligt overholdes

Find den løsning, der passer præcis til din virksomhed og jeres behov. Når I bestiller en løsning fra os, medfølger et års gratis licenser til cloud-backup.

Backup

CO2-neutrale backup-servere – afspejles i prisen på backup

Vores datacenter er 100 % CO2-neutralt på elforbruget. Vi benytter 100 % vedvarende energi – primært med strøm fra vandkraft. Vores valg af vedvarende energikilder som drivkraft til serverne sparer dig for en prisstigning. Vi holder en konstant pris for hele din virksomhed, uanset om energikrisen trykker.

Online-Backup.dk - Windows Backup

SKABT FOR AT BESKYTTE JERES DATA

Sikkerhedskopier vitale data uden bekymringer

Bliv fri for forfærdelige scenarier som hacking, kryptovirus, datatyveri og systemnedbrud. Vi kan beskytte dine og din virksomheds data, så tilknyttede brugere altid kan genindsætte filer efter ønske. Du har fuld kontrol over dine filer, selv når de ligger trygt på vores datacentre. Processen bag backup er designet, så vi slet ikke har berøring med dine data. Den kan sættes op i fem enkle skridt:

  1. Du vælger filer til backup via vores software.
  2. Din computer eller server krypterer filerne.
  3. Du sender filerne til vores server.
  4. Serveren sender automatisk en kopi til vores anden server.
  5. Du kan indlæse din backup så nemt som enhver anden backup i skyen.

Din sikkerhed for behandling af dine data ligger i måden, vi håndterer dem på. Håndteringen er sat op som en klargjort TLS-sikret tunnel, der sender data mellem din computer eller server til vores server. Online Backup vil ikke på noget tidspunkt have fysisk adgang til dine filer.

Prøv vores certificeret sikre backup helt uden beregning i 45 dage. Du får mulighed for at afprøve cloud-integrationer og kan fortsætte med din opsætning som abonnementsløsning efter endt prøveperiode.

Backup

REDUNDANT BACKUP INTEGRERET MED DINE CLOUD SERVICES

Automatisk backup af filer og cloud-services til to datacentre

Du får nem og funktionel integration med backup af Office 365, Google Drive, Dropbox og andre former for cloud-baserede tjenester med vores backup-løsning. Når din brugerlicens er sat op, kan din backup konfigureres til at køre helt automatisk.

Når backuppen er blevet krypteret hos dig, sendes den videre til vores datacenter, der automatisk sender sikkerhedskopien til et andet datacenter med samme høje grad af sikkerhed. Al transport af data sker via TLS-krypteret forbindelse for fuldstændig sikkerhed i håndteringen.

Se for eksempel vores Windows- og Office 365-integrationer:

Backup

VORES PROFESSIONALISME – JERES SIKKERHED

Certificeret professionel håndtering af backup for erhverv

Hvis du og din virksomhed benytter services som Office 365, Google Cloud, Dropbox og Microsoft Onedrive, skaber vi trygheden for jeres håndtering af data. Vores fuldautomatiserede løsninger sørger for, at I altid kan gendanne værdifulde dokumenter og data efter ønske. Det er så nemt som at indlæse enhver anden backup fra en cloud-tjeneste og kan genindsætte seneste sikkerhedskopi på enhver tilkoblet computer eller server.

AAA-certificeringer og over 18-års erfaring indenfor online backup

Vi er meget stolte over at være AAA-certificerede for 6. år i træk. Certificeringen er sat af kreditvurderingsselskabet Bisnode og er deres højeste vurdering af kreditværdighed. Den finansielle kvalitetsstempling er udtryk for, at vi hviler i vores metoder til gavn for din sikkerhed og har roen til at udvikle os yderligere. Det er vores fortsatte mission at være din troværdige samarbejdspartner til at håndtere din online backup.

ISO-certificeringer er din garanti for sikker håndtering af dialog og data

Hos Online Backup er vi bevidste om den gode kundedialog og effektiv styring af vores indre processer. Vi er certificeret til ISO 9001:2015, som omhandler netop det. Samtidig er vi ISO 27001-certificeret inden for informationssikkerhed. 

Derudover er vi certificeret i PCI DSS, SOC 1 Type 1 og SOC 2 Type 2.

Læs mere om jeres sikkerhed i vores certificeringer og bæredygtige tilgang hos Online Backup: